Accessoarer

Vi tänkte ta upp några grundpelare i accessoarvärlden. Saker som alla borde ha hemma för vardagsbruk och även någon detalj som lyxar till en hel utstyrsel.

  • Solglasögon – en perfekt detalj som hjälper till att skydda ögonen samtidigt som man ser läcker ut. Här kan man enkelt köpa på sig flera stycken utan att det behöver kosta så mycket. Solglasögon säljs överallt under våren och sommaren. Köp i några roliga färger så du verkligen kan matcha med din jacka eller favorithatt. Har man glasögon finns också möjligheten att köpa solglas som du fäster utanpå dina glasögon eller ett par likadana bågar med samma styrka som också är solglasögon.
  • Mobilskalet – priset har sjunkit rejält på mobilskalen och nu kan du köpa dem hur billigt som helst. Det finns en myriad av former, modeller, funktioner och färger så det är bara att välja och vraka. Störst på marknaden är iPhone där man kan dela in deras skal i olika kategorier beroende på vad du söker.  Vi kan också påpeka att det är en ganska rolig present, speciellt nu när man kan själv få välja tryck och färg!
  • Äkta silver – så vackert på alla halsar, öron och armar. Införskaffa en enkel silveraccessoar som du kan ha på dig dygnet runt. Det livar upp utstyrsel och du ser alltid vårdad och välklädd ut. Silver är också lätt att kombinera med andra smycken. Riktigt sterlingsilver kan även användas av nickelallergiker.
  • Väska – behöver du ha med dig många olika saker varje gång du lämnar hemmet så är det snyggare med en väska än en papperspåse eller gammal systempåse. Även om du bara tar med det nödvändigaste är det mer lämpligt att ha en liten handväska än att stoppa jackfickorna fulla. Ta chansen och köp en väldigt personlig väska eller varför inte sy en egen?