Årets hösttrender

Trender kommer och går och det gäller att hålla stenkoll om du ska hänga med i alla svängarna. För det mesta finns det plagg från förgående säsong som håller även nu till hösten. Du behöver inte slänga alla dina gamla kläder från förra året utan behöver bara satsa på några trendiga plagg för att vara inne.

Hösttrend

Basplagg

Det viktigaste i en garderob är att alltid ha basplagg. Har man en bra bas i garderoben är det lättare att bygga upp resten av garderoben och inte få samma panik över vad man ska ha på sig. Se alltid till att ha t-shirts i några basfärger som svart, vitt och grått. När det gäller byxor ska du satsa på att ha enkla jeans som håller säsong efter säsong. Sedan kan du köpa till jeans som är inne för säsongen till billigare pris. Basplagg är bra att för det går alltid att falla tillbaka på. Satsa på att ha plagg av bra kvalitet så håller de längre.

Accessoarer – trendig med små medel

Vill du vara trendig till hösten men inte har så stor budget kan du välja att satsa på accessoarer. Färgen i höst är att satsa på brunt istället för svart. Vill du satsa på lite färg ska du välja rött bland annars hösten så dova färger.

Från sommar till hösten

Från sommarens mode tar vi som synes med oss de geometriska mönstren och färger som ser ut att vara tagna från djungel och savann. Kakigrönt möter oxblod och ockrafärgad jord, men också en och annan lysande röd färg syntes på höstvisningarna. Generellt har färgskalan djupnat och mörknat, som sig bör när vi rör oss mot kallare och mörkare årstider.