Bli trädgårdstrendig

Livet är för kort för att gå runt i kläder man inte gillar. Brukar du dra på dig gamla urtvättade kläder när du ska ut i naturen eller pilla i trädgården? Det är roligare att plocka i trädgården när man känner sig både fin och bekväm.

Gardening

Anpassat för kvinnokroppen

Garden Girl har skapat en kollektion trädgårds- och fritidskläder för kvinnor. De flesta arbetsbyxor för trädgården är anpassade efter män och deras kroppsform. Garden Girl är skapat av kvinnor, för kvinnor, och de har anpassat kläderna efter den kvinnliga kroppen. Därför har de mer lagom benlängd, bredare höfter och resår i midjan. Kläderna kommer i olika söta och roliga mönster, har smarta hållare för trädgårdsverktyg och fungerar som tåliga arbetskläder trots att de är lätta och smidiga. I kollektionen finns både byxor, klänningar, gummistövlar, fritidsjackor och annat du kan behöva för ditt trädgårdsarbete .

Dessutom finns söta matchande kläder i barnstorlek, så du kan ta med lilltjejen ut och påta i landet.

Gör-det-själv trenden

Det är väldigt inne att pyssla, odla och bygga själv just nu, och praktiska, fina kläder är en del av trenden. Fler vill ha en aktiv livsstil med mer natur, fritid och upplevelser. Fritidskläder har smarta funktioner och bra kvalitet, och kan även användas som tåliga, sköna kläder för camping, skogspromenader, lek och annat. Bra gummistövlar och sköna hängselbyxor kan vara perfekt både för en vecka på festival, en helg i sommarstugan, ute på sjön eller helt enkelt när du skördar grönsaker till sommarens grillkvällar.