Hitta billiga kläder

Gillar man att shoppa kommer det att börja tära på ekonomin. Det kan vara bra att köpa lite billigare kläder om man kan tänka sig det. Vi kan ge dig tips om vilka ställen man hittar de bästa klädpriserna.

H&M

READen klassiska, svenska modejätten har alltid skrutit om sina billiga priser. Och de skryter rättfärdigt. Visst säljer de lite dyrare plagg också men du kan komma undan med en helt utstyrsel, inklusive accessoarer, för mindre än en femhundralapp. Visst ska man vara medveten om att kvalitén har fått lida lite för att åstadkomma dessa priser men är man en bra shoppare så har ett klädesplagg inte speciell lång livslängd ändå.

Gekås

Ett lågprisvaruhus som har en imponerande klädavdelning för båda killar och tjejer. Här kan man hitta en massa olika stilar och passar perfekt om du funderar på att bygga upp en ny garderob. Här kan du köpa in alla dina basplagg för en simpel slant och sedan bygga därifrån på olika ”specialplagg”: glittriga linnen för party, kavaj för jobbet eller klänning för högtiderna. Gekås har såklart så mycket annat att erbjuda och har vuxit rejält genom åren. Du kommer säkerligen hitta ännu mer saker att köpa men håll hårt i plånboken så den inte blir helt tom.

Loppis

Allt fler har fått upp ögonen för loppisar och vad man kan hitta där. Det här är så billigt du kan komma. På en loppis hittar du byxor för fyrtio kronor och tröjor för tjugofem. I många fall stödjer du också en bra sak genom handla på loppisar eftersom många ger det mesta av sina intäkter till goda ändamål.