Hitta det som passar dig

Att shoppa online är idag en självklarhet för många och många hittar det som passar dem perfekt direkt. Medans andra behöver beställa hem och prova om det passar. Många av e-handlarna har förstått detta att man gärna vill prova och därför har man förmåner som både gratis frakt och returfrakt, på så sätt kan du beställa hem, prova produkten och om den inte passar skicka tillbaka den utan att det kostar dig ett öre. Inte alla har fri returfrakt utan vissa internethandlare tar en lite summa för att du ska skicka tillbaka dina varor.

Visst det kan vara skönt att strosa runt i en galleria och kolla på kläder, ser man något som man gillar så är det bara att kliva in i en provhytt och testa och se om det passar. Om man hittar det som passar så köper man det och knallar hem glad med ett nytt plagg i påsen. Online så fungerar det lite annorlunda, det är enkelt att surfa runt och kolla upp snygga plagg. Man får oftast en uppfattning hur plagget ser ut och ser att det är ett pris som passar. Frågan är om plagget passar. Hos till exempel H&M så är returkostnaden för närvarande 36.90:- vilket dras från från värdet på varan du handlat.

Att kunna få rabatt på produkter du handlar från olika internetbutiker har blivit vanligt och här kan du gör bra klipp på det du handlar online. På kupongerna.se kan du enkelt hitta vilka butiker som kan ge någon form av rabatt, du kan söka om du vet vilken butik som du ska handla på för att kolla om just den butiken har någon rabattkupong till dig. När du hittat butiken så gör anspråk på en rabattkod som du kopierar och klistrar in i den butik du fått koden ifrån och vips har du tjänat en slant, eller i varje fall fått rabatt på varor du handlat.