Mobilskal i trendfärger

Om man frågar folk viken färg de gillar bäst kommer svaren att bli lika varierande som ett färgspektrum. Men vilka färger vi väljer och tycker om är beroende av var och när de används.

1598603-mobilkamera-med-leksands-logga

Till vardags väljer många ofta mer neutrala färger medan man till fest kanske vill synas lite mer. Inom politiken har färgerna inverkan vad grupperingar beträffar. Det gör att den färger man väljer till mobilskalet säger mer om en än vad man kanske tror. Illrosa skal till företagsmobilen? Hammaren och skäran på röd bakgrund till din iPhone? Båda dessa val ger omgivningen mycket information om dig.

Gult är inte fult

Guld är på modet igen inom smyckessfären, och kanske just därför har även gult blivit en färg som är inne just nu. Gult brukar förknippas med vårt intellekt, optimism, glädje och energi. Detta kanske är orsak att välja gult till sin mobiltelefon? Det är enkelt att trendsäkra mobiltelefonen genom att helt enkelt byta skal. Varför inte satsa på ett snyggt mönstrat skal med gult som dominerande färg?

Må bra med ditt eget skal

Vilka är då fördelarna med ett skal som präglats av dina önskemål? För det första blir det helt unikt. Ingen annan i hela världen kan ha ett likadant. Det är även tufft då du designat det själv. Du kommer dessutom högst troligen att trivas mycket bättre med din telefon då den ser ut precis så som du vill ha den!