Shoppa accessoarer

Mode är något som är tidlöst även om det varierar från år till år. Du kan alltid hitta något som passar din stil. Alla har olika smak men något man bör tänka på är att trenderna varierar beroende på årstid. Detta gäller även smycken.Den här våren och sommaren är det blommor och insekter som dominerar modet. Accessoarer är även kopplat till vissa helger eller till exempel Alla hjärtans dag där mycket av utbudet går i kärlekens tecken.440598-brooch-scorpion-with-colour-stone

Din unika stil

Det finns de som vill sticka ut lite extra när det gäller accessoarer och tillhör du dem som vill hedra sitt favoritrockband, till exempel AC/DC kan du hitta snygga bältesspännen på Partykungen. Raggare brukar ofta ha en speciell look och något som är populärt bland dem är pinuppor. Vill du ha en pinuppa som bältesspänne kan du hitta det där. Är du ute efter något speciellt till en fest eller maskerad kan du bland annat hitta flaskhölster med shotsglas eller varför inte ett ölbälte till grillfesten. Vill du synas på vägen hem efter grillfesten kan du byta ut ölbältet mot ett neongrönt självlysande bälte.

Ett unikt nätverk

Något som har blivit populärt de senaste åren är att göra egna smycken, Etsy är ett nätverk som samlar säljare från olika länder. Produkterna som är handgjorda säljs av privatpersoner eller småföretagare. Säljarna skickar ofta endast inom sitt eget land. Syftet med detta är att tänka på miljön för att undvika långa transporter. På Etsy hittar du unika smycken som inte säljs ute i affärerna. Det är alltid roligt att ha något som ingen annan har. Här kan du även hitta handgjorda scarfar och handsydda kläder för att matcha dina accessoarer.