Ta hand om ditt hår på bästa sätt

Oavsett om håret på huvudet är långt eller kort vill vi alla ha ett hår som känns friskt. För att uppnå ett välmående resultat behöver vi ta hand om håret på korrekt sätt.

Mat som är bra för håret

En del av ett friskt hårsvall kommer inifrån. Vi behöver alla röra på oss och äta hälsosamt för att må bra och hålla oss friska men faktum är att vad vi stoppar i oss även påverkar vårt hår. För att få extra glans i håret bör du se till att få i dig tillräckligt med protein och vitaminer samt nyttigt fett exempelvis i form av lax och valnötter.

Använd produkter som passar dig

Det finns en uppsjö av produkter på marknaden och du måste hitta produkter som passar just dig. Du kommer att komma långt med ett schampo, balsam och inpackning som är anpassat för din hårtyp. För att hitta produkter som passar just ditt hår kan du leta online.

Skydda håret

Var noga med att använda värmeskydd innan du stylar håret. Värme sliter på håret och du måste tänka på att använda produkter som skyddar det. Som ett resultat av att ha tagit hand om ditt hår på detta sätt kommer du att få ett både snyggt och välmående svall.