Toppa din outfit med en snygg makeup

En outfit kan vara perfekt, både enligt modetrender, din kroppsform och din personliga stil. Dock är den inte helt komplett om du inte fulländar den med en styling i övrigt. Detta kan handla om hår, accessoarer och inte minst smink och makeup. Men oroa dig inte, för vi har några makeup-tips som kan få vilken outfit som helst att bli ultimat.

Tips för att matcha makeupen till kläderna

För det första handlar det mycket om stil. Om du har en somrig och fräsch outfit med flödande byxor och en löst sittande skjorta är det snyggast med en somrig och fräsch sminkning. Borstade ögonbryn, en bronzad hy och naturliga ögonfransar är ett perfekt alternativ. Du kan även applicera ett neutralt läppglans.

Om det istället handlar om en sammetsklänning på vintern kan det vara lämpligt med en hårdare sminkning. Markerade ögonbryn, en eyeliner, fylliga ögonfransar och ett färgglatt läppstift är en bra idé. Eller också kan du använda en skimrande ögonskugga.

Här kommer vi även in på färg, vilket också är viktigt. Matcha din makeup med klädernas färgskala, samt med dina bästa färger i övrigt, så ska du se att det ser riktigt bra ut.

köp makeup online och börja prova dig fram redan idag. Lycka till!