Trender för regn och rusk

I dessa tider kan man inte så noga veta vilket typ av väder det kommer under vintertid. Det kan vara riktigt kallt oavsett var du befinner dig i landet och det kan vara riktig dåligt väder med regn och rusk.

De flesta är nog överens om att uppehåll är bästa varianten på väder oavsett om det är vår, vinter, sommar eller höst. Men vi har ju som svårt att få precis som vi vill med vädret. När man ser att det öser ner så visst är det skönt att ta på sig ett snyggt plagg som skyddar en från det värsta regnet. Att hitta trendiga regnkläder är inte alls svårt utan idag så finns det snygga ponchos och moderiktiga regnkläder för alla. Visst fungerar det att ha fler än en regnjacka i sin garderob.

Det gäller att klä sig för den väderlek som är ute, det kan vara blåsigt och kallt också i samband med nederbörd och då kan det vara skönt att ha något varmt som en stickad tröja under jackan, gärna ett par snygga gummistövlar som matchar resten av outfiten så är man redo att möta rusket där utanför. Det gäller att man håller sig varm när man ger sig ut och iväg till jobbet eller ut på shoppingrundan.

Är du den som cyklar till jobbet varje dag oavsett väder så kan det vara skönt att använda sig av en lite längre regnjacka som skyddar mer av din kropp och dina ben. Det kan komma vattenstänk både från din egen cykel och bilister som kör om dig och då skyddar en längre variant av jacka dig från den vätan.

För lite mindre regnväder, när det räcker med paraply, finns det en uppsjö att välja mellan. Det finns så klart klassiska, svarta paraplyer som passar alla. Det finns stora paraplyer som passar dem som vill dela eller skydda hela sin outfit, och mindre hopvikbara som får plats i handväskan. Sedan kan man hitta i regnbågens alla färger, paraplyer med roliga tryck och de underbara vigselparaplyn med spetsöverdrag. Du kan till och med beställa hem paraplyn med ditt eget, personliga tryck. Passar perfekt inför stora händelser såsom födelsedagar!