Trendiga accessoarer

Genom att tillsätta ett snyggt armband, en scarf och kanske några snygga ringar kan du få den kompletta looken. Det är accessoarerna som gör det.
smycken

Vårens trender är bohemiska och native amerika inspirerade liksom metallic gärna i rosé. Stora glasögon och solglasögon i varianter som gör ett statement där retro bågar i runda former och cat eye har blivit allt mer populärt.

Spännande är det med de stora dinglande örhängena som inte kräver någon motvikt i fler accessoarer utan mättar utstyrseln ensam. Diademet syntes på visningar inför våren hos Saint Lauren och Miu Miu och stora skärp är återigen trendigt.

Även på den mest använda accessoaren, mobiltelefonen, hittar vi trendiga skal i olika varianter som följer modet i vår. Med mönster som mandala och marmor är de helt rätt i tiden liksom skal med olika ord, skinn i krokodil imitation.

Ballerinaskon med klack har gjort ett återtåg i vår. Är du inte redo för ‘tant’ skon så är den låga och mer casual ballerinan fortfarande en ‘inne’ sko. Den låga sandalen eller höga med klossklack är också trendig liksom den häl-lösa slip-in skon. Modellen är en socialt accepterad variant av toffeln som kommer i sneakers stuk liksom loafers variant.