Trendiga mobilskal

3307636-mobile-phonePå senare år har mobiltelefonen utvecklats till en modeaccessoar lika mycket som ett praktiskt måste. Ringsignaler, mobiltyper och framför allt mobilskydd går att anpassa helt och hållet efter personliga preferenser, vilket har gett liv åt en ny industri.

De personliga mobilskalen

Enligt MSN:s livsstilsida är snart mobilskalen lika viktiga för ens personliga stil som frisyren och smycken. Skalen ska vara både personliga och användarvänliga utöver att vara ett ordentligt skydd för telefonen. Skal med silikonhöljen är perfekta för den kommande semestern då den skyddar från sol, stötar och slag samtidigt som de är väldigt snygga på mobilen. Ett alternativ till silikonhölje är plasthöljet som är tunt, lätt och speciellt utformat för att skydda telefonen från repor och smuts.Något som är väldigt trendigt och tidlöst i år är de etniskt mönstrade skalen, där färg och grafik kombineras på ett lekfullt sätt. Exemplet i artikeln är en skyddande vinylstickers vilket är ett alternativt mobilskal. Det är inte bara det etniska som syns i år, utan det zebrarandiga vilket speglas i mobilskalet för Samsung Galaxy S3. Det svart-vita, randiga är enkelt att kombinera med de flesta utstyrslar, samtidigt som det blir pricken över i:et. Det är inte dyrt att göra mobilen personlig – du kan hitta skal som kostar runt hundralappen.

Den kombinerade modeaccessoaren

Att kombinera mobilskalet med plånboken är oerhört populärt och den snabbast växande accessoaren. Om du är ute efter ett skal med det lilla extra kan dessa kombinationer vara något för dig då de är såväl funktionella som personliga. Riktigt fina mobilskal och plånböcker av rent skinn hittar du hos iDeal of Sweden som har specialiserat sig på funktionella, designade mobilskydd av kvalitativa material.Klä din mobil klassiskt med hjälp av stilrena mobilskal som matchar din personliga smak. Med hjälp av dessa är din mobil minst lika skyddad som snygg.