Vad är k-beauty?

K-beauty, eller korean-beauty som det står för, är en av de största trenderna inom sminkvärlden just nu. Nu är det ute med långa smink tutorials med mängder av ögonskuggepaletter, och inne med serum, cleansers och toners.

Men exakt vad innebär k-beauty? Den innehåller flera steg, och därmed flera produkter som är till för att främja hälsan hos din hy. Du avslutar oftast med att applicera en mjukgörande nattcréme, då de flesta gör sin hudvårdsrutin på kvällen.

Tacka din hud genom att ta hand om den

Huden är kroppens största organ och idag är det trendigt att ta hand om denna. Detta är en bra utveckling med tanke på hur mycket vi utsätter vår hud för varje dag, som till exempel väder och vind, smink, och salvor för att nämna några. Det är både skönt och nyttigt att ägna lite extra tid på kvällen åt att ta hand om huden som har skyddat dig hela dagen.

Ett billigt och bra alternativ

Kändisar som Kim Kardashian och Rihanna delar med sig om hur just de tar hand om sin hud. Men med dyra märken och mängder av produkter kan det kännas svårt att uppnå deras nivå av hudvård. Det är dock ingen omöjlighet, ta en titt här för hudvård och smink av bra kvalitet och med överkomliga priser.