Väskor och annan förvaring

Vill man inte proppa fickorna fulla med saker, så kan det vara bra att ha något att ta sina grejor i. En plastkasse fungerar absolut, men den är knappast moderiktig och snygg till din outfit. Det kan kännas lite roligare att få stoppa ner sina saker i en något mer genomtänkt förvaring.

sh_handbag_set_black

En väska som är snygg och chic, är en viktig detalj för många. En assessor som fulländar din outfit. Det finns hur många olika varianter som helst ute på marknaden och det gäller bara att hitta den som faller dig på läppen. Många väljer att inte låsa sig till en, utan har flera olika i sin garderob.

Här kommer några kändisar som verkligen bär sin väska som en viktig accessoar:

Everett Collection / Shutterstock.com

Everett Collection / Shutterstock.com

Paris klär sig här i en neutral och stilren outfit och väljer en riktig dyrgrip i rött som sätter pricken på i:et i hennes outfit.

Allan Bregg / Shutterstock.com

Allan Bregg / Shutterstock.com

Kim Kardashian väljer här en klassisk svart väska att matcha hennes snygga stil. Isätllet för att sticka ut med väskan smälter den in i hennes outfit och ger en snygg helhet.

Ordning i väskan

För att underlätta hanteringen av saker i väskan, kan du sätta i en innerväska där du kan sortera dina saker så att allt är lätt överskådligt. I bilen kan det vara svårt att fiska upp den där ringande mobilen från väskan och ett tips är att använda en mobilhållare som du fäster mobilen på innan du åker iväg.

Bra förvaring är viktigt och för dig kanske det räcker med en mobilväska som tar mobilen och kanske lite kontanter och körkortet. Även här finns det ett stort utbud så att du ska kunna hitta den modell och färg som tilltalar just dig.

Större väska

Ryggsäcken har helt varit ute rent trend mässigt. Den har känts stor och klumpig och inte haft plats att figurera bland modetrenderna ett tag. I år har den gjort comeback och syntes redan på catwalken inför våren. Retro är riktigt hett och ska man se det från mode sidan, är det den gamla trotjänaren från Fjällräven, Kånken, som ska bäras i alla lägen.